Grunnutdanningen 2020/21 starter mandag 24.8.

Koordinator Nyheter

 

Longyearbyen Røde Kors Hjelpekorps (LRKH) sin grunnutdanning for nye medlemmer begynner med et infomøte mandag 24. august kl. 19 på kulturhuset. Det er viktig at alle som kommer går inn via inngangen i hjørnet fra parkeringsplassen på baksiden av bygget (fra vest), og ikke går gjennom Rabalder. Husk gjeldende smittevernsråd.

Kvelden vil inneholde en kort introduksjon til LRKH og mer informasjon om grunnutdanningen vår. Alle som er interessert i å bli aktive medlemmer i LRKH er velkommen. Grunnutdanningen foregår kun på norsk.
Informasjonskvelden er åpen for alle. For å ha mulighet til smittesporing skal alle som ønsker å delta registrere seg her. Det vil også være mulig å registrere seg ved oppmøte.

Vi kommer til å gjennomføre opptak til grunnutdanningen, mer informasjon om dette får dere den 24.8. 

Mer info om grunnutdanningen finner du her.

Mannskaper fra Røde Kors samles under SARex Svalbard på Deltaneset.